Harnas voor bosmaaier

Sorteren op:

Harnas voor bosmaaier semi-professioneel. Een uitstekende keuze wanneer u een lichte bosmaaier gebruikt voor een korte tijdsperiode. Semi-professioneel harnas voor de bosmaaier met verbrede schouderbanden.
€21,95
Professioneel bosmaaier harnas. Het perfecte harnas voor zware bosmaaiers en langdurig maaien. Door de zachte voering in de schouder, zij en rug banden is dit harnas bijzonder comfortabel. Dit maakt het harnas de keuze bij uitstek voor langdurig gebr...
€57,25

Harnassen voor de bosmaaier

Harnassen voor het gebruik van de bosmaaier vindt u hierboven. Het gebruik van een comfortabel harnas is raadzaam wanneer u met een bosmaaier aan de slag gaat. Bij de keuze voor een harnas is het belangrijk dat u twee punten in overweging neemt. Ten eerste het type bosmaaier. Voor lichte en middelzware bosmaaiers tot 40cc is het semi-professionele harnas een uitstekende keuze. Deze heeft brede schouderbanden waardoor het harnas het gebruik van de bosmaaier een stuk comfortabeler maakt.

Harnas voor zware bosmaaier

Naast het semi-professionele harnas voor lichte en middelzware bosmaaiers kunt u ook kiezen voor het professionele bosmaaier harnas. Deze is zeer geschikt voor zware bosmaaiers en langdurig gebruik. Zeker wanneer u een zware bosmaaier uren achter elkaar gebruikt is dit een uitstekende keuze. De schouder-, rug- en schouderbanden zijn gevoerd waardoor deze aanvoelen aan kussens.

Harnas bosmaaier bevestigen

De harnassen voor de bosmaaier zijn gemakkelijk te bevestigen. Voor het eerste gebruik is het van belang dat de u het harnas goed afstelt op uw lengte. Vervolgens kunt u, zoals op de afbeeldingen hieronder te zien is, de bevestigings clip aan de bosmaaier vast maken. Vervolgens hangt u de bosmaaier het ophangsysteem aan het harnas. Bent u klaar met maaien? Dan trekt u het rode lipje omhoog en de bosmaaier zal loskomen van het harnas.

Harnas voor bosmaaier bevestiging                       Bosmaaierharnas bevestigen 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x