Onkruidborstels voor bosmaaier

Sorteren op:

Sale
Onkruidborstel voor bosmaaier. Gemakkelijk en snel verwijderd u onkruid met deze onkruidborstel voor uw bosmaaier. De onkruidborstel is universeel en past dus op elke bosmaaier.
€24,60 €22,95
Armigo Triplo Pro onkruidborstel. Deze onkruidborstel kan met maaidraad en onkruidborstels gebruikt worden.
€199,95
Onkruidborstel beschermkap. Deze beschermkap kunt u monteren op uw bosmaaier wanneer u een o.a een ozaki komborstel gebruikt. Het gebruik van deze kap is aan te raden wanneer u de onkruidborstel in stedelijk gebied of langs wegen gebruikt.
€229,95
Limpar/UFO borstel bezetting past ook op de Ariens 6 stks.
UFO borstelbezetting .Past voor de 6-draads borstelkop gemonteerd op de LIMPAR en ARIENS onkruidborstelmachine
€21,95
Losse borstels voor onkruidborstel ECO Brush. Wanneer de borstels van uw ECO Brush onkruidborstel versleten zijn dienen deze als vervanging. Verpakt per 6 stuks.
€21,85
Dit setje losse borstels is per 6 verpakt en dient als vervanging voor de Armigo Triplo borstels
€22,95

Onkruidborstel voor bosmaaier

Op deze pagina vindt u een overzicht van onkruidborstels die u op uw bosmaaier kunt bevestigen. Met een onkruidborstel kunt u zonder gif te spuiten onkruid verwijderen. Verantwoord onkruid verwijderen dus zonder de bodem en het grondwater te vervuilen. Een onkruidborstel kunt u op bijna alle bosmaaiers bevestigen. Het is hierbij van belang dat u een bosmaaier met een rechte buis heeft. Daarnaast is het belangrijk dat de bosmaaier genoeg vermogen heeft, en dat u de juiste onkruidborstel voor uw bosmaaier aanschaft.

Verschillende onkruidborstels

Zoals u hierboven misschien al heeft opgemerkt hebben wij 3 onkruidborstels in ons assortiment: een onkruidborstel voor lichte bosmaaiers, een onkruidborstel voor zwaardere bosmaaiers en een onkruidborstel met losse borselbezetting voor de professional. De verschillen tussen deze onkruidborstels zullen hieronder worden besproken. Zo bent u zeker van een juiste keuze.

Onkruidborstel voor kleine bosmaaier 

Deze onkruidborstel is met stipt de meest verkochte borstel in ons assortiment. De onkruidborstel is een uitstekende keuze wanneer u een bosmaaier met meer dan 30cc heeft en van plan bent regelmatig onkruid te verwijderen met een onkruidborstel. De lage prijs van deze borstel maakt het bovendien ook een prima keuze wanneer u regelmatig borstelt. 

Onkruidborstel voor zware bosmaaier en particulier gebruik 

Wanneer u niet frequent borstelt en een onkruidborstel zoekt met een grotere diameter is dit een prima keuze. De onkruidborstel is alleen geschikt voor zware bosmaaiers van 40cc of meer.

Onkruidborstel voor zware bosmaaier professioneel gebruik

Wanneer u regelmatig borstelt en een grotere diameter zoekt, dan is het aan te raden om de ECO Brush onkruidborstel aan te schaffen. Het voordeel van deze onkruidborstel is dat de borstels los verkrijgbaar zijn en dus gemakkelijk, en bovenal tegen lage kosten te vervangen zijn. Deze losse borstels zijn per 6 stuks verkrijgbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x