Kettingzaagolie voor kettingzaag

Sorteren op:

X'oil zaagkettingolie 5L: hoge kwaliteit olie, tegen een scherpe prijs. Met deze 5 liter kan kettingzaagolie kan uw kettingzaag er weer tegenaan!
€19,95
Stihl kettingzaagolie Synthplus. Deze Stihl Synthplus kettingzaag olie is geschikt voor het smeren van uw ketting en zaagblad tijdens het zagen met uw kettingzaag.
€29,95
Oregon 2-takt olie. Met deze 2-takt olie in combinatie met brandstofadditief maakt u benzine geschikt voor uw kettingzaag en of bosmaaier.
€2,45
X'oil zaagkettingolie 2L voor het smeren van de zaagketting. Uitstekende olie voor uw kettingzaag. Verpakt in handige 2 liter verpakking voor de incidentele gebruiker.
€9,95
Stihl Synthplus kettingzaagolie 1 liter. Deze 1 liter verpakking kettingzaagolie is perfect voor de incidentele zager.
€7,95
Benzine mengen voor uw kettingzaag of bosmaaier doet u met deze brandstoftoevoeging in combinatie met Oregon 2-takt olie.
€1,95

Kettingzaagolie voor uw kettingzaag

Kettingzaagolie: essentieel voor het gebruik van uw kettingzaag! Kettingzaagolie wordt gebruikt voor de smering van uw zaagblad en zaagketting. Zo wordt voorkomen dat de ketting en het blad te heet worden en dus minder snel uit zullen rekken. Hierboven vindt u kettingzaagolie van verschillende merken, in verschillende hoeveelheden.

Benzine voor kettingzaag mengen

Omdat wij per post geen kant-en-klare brandstoffen mogen verschepen, bieden wij u een alternatief voor dure, kant-en-klare kettingzaagbrandstof: 2-takt mengsmering en een flacon brandstoftoevoeging. Wanneer u van beide een flacon mengt met 5 liter benzine heeft u een prima alternatief voor de dure, voorgemengde brandstoffen. De flacon met brandstoftoevoeging zorgt er namelijk voor dat de brandstof niet zal verrubberen wanneer uw kettingzaag of bosmaaier tijdelijk niet wordt gebruikt. De brandstof zal minimaal 6 maanden gebruiksklaar blijven.

Kettingzaagolie, 2-takt olie en brandstoftoevoeging. Alle smeermiddelen die u voor uw kettingzaag nodig heeft vindt u bij Zaagkettingwinkel.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x