ENVI-Cut NIEUW!! | ENVI-Cut maaimes | revolutionaire technologie!

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
ENVI-Cut
€ 79,95 Incl. btw

Met de ENVI-Cut maaimessen heeft u de voordelen van maaidraad en een maaimes tegelijkertijd: gemakkelijk langs randen en harde objecten, goed voor het milieu en zeer duurzaam!

Artikelnummer:
KE-6

 

ENVI-Cut maaimes voor bosmaaier - REVOLUTIONAIR -

De ENVI-Cut maaimessen zijn de perfecte combinatie van een traditioneel maaimes en het gebruik van maaidraad. Veel gebruikers kiezen voor het gebruik van maaidraad omdat je hiermee gemakkelijk langs harde objecten kan maaien zonder terugslag en het hierdoor een stuk veiliger is. Een groot nadeel van het gebruik van maaidraad is het restafval (plastic) dat in het milieu belandt, alsmede het feit dat je na een tijdje maaien de maaikop weer moet vullen, terwijl een maaimes honderden uren meegaat.

Het mes dat wel langs harde objecten kan

De ENVI-Cut maaimessen zijn speciaal ontworpen zodat deze, net als maaidraad, wel langs stoepranden, hekken, lantaarnpalen en andere harde objecten gebruikt kan worden. Doordat de messen aan de onderkant zitten en de schijf afbuigende rondingen heeft, zal het mes niet vastslaan tegen harde objecten.

Beter voor het milieu en gemakkelijk te slijpen

Wanneer u kiest voor een ENVI-Cut maaimes kiest u voor een duurzamere maaioplossing. De ENVI-Cut maaimessen hebben namelijk een extreem lange standtijd, en gaan daardoor wel honderden uren maaien mee. Door het aanschaffen van een ENVI-Cut maaimes bespaart u daarom misschien wel duizenden meters plastic maaidraad dat normaal gesproken in het milieu terecht gekomen zou zijn.

Mocht het maaimes minder goed snijden en daarom geslepen worden? U kunt het mes al draaiende op de bosmaaier tegen een stenen ondergrond houden, en daarmee wordt het mes binnen enkele seconden weer vlijmscherp!

Drie typen

De ENV-Cut maaimessen zijn leverbaar in drie verschillende typen: de KE-6 , KH3 en de Pro Guard. De het KE-6 maaimes is absoluut het meestverkochte mes door zijn universele inzetbaarheid. Het mes is erg geschikt voor de meest voorkomende toepassingen, zoals het verwijderen van gras, onkruid en lichte begroeing. Het mes kan overigens ook worden ingezet voor zwaardere werkzaamheden, zoals het maaien van rietkragen. Voor het echt zware werk kiest u voor de Pro-Guard. Deze agressievere variant maait met gemak dikke bramenstruiken en andere takken door. De HK3 is de perfecte oplossing voor gras, licht riet en onkruid etc.

 

Eigenschappen

  • Diameter KE-6: 24 centimeter
  • Gewicht KE-6: 0.48 kilogram
  • Diameter Pro-Guard: 27 centimeter
  • Gewicht Pro-Guard: 0.25 kilogram
  • Diameter HK3 25 centimeter
  • Gewicht HK3 0.24 kilogram
  • Met de ENVI-Cut maaimessen wordt een reduceerring meegeleverd. Hierdoor zijn de messen geschikt voor elke bosmaaier met een rechte steel.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x