Oregon
€ 24,95 € 22,95 Incl. btw

Oregon vijlset met alle vijlbenodigdheden. Selecteer hieronder de gewenste vijldiameter (zie productinformatie voor toelichting).

Artikelnummer:
558488
EAN Code:
5400182961680

Oregon vijlset voor vijlen zaagketting

Met deze Oregon vijlset haald u snel alle gereedschappen in huis die u nodig heeft voor het optimaal onderhouden van uw zaagketting. Al deze gereedschappen zitten verpakt in een mooie, rode opbergrol, welke te bevestigen is aan uw riem of ander gereedschap. De vijlset bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Vijlhouder met vijl: de vijlhouder met ronde vijl wordt gebruikt voor het vijlen van de zaagbeitels. Door de ronde vijl te gebruiken in combinatie met de vijlhouder zult u gemakkelijker een nauwkeurig vijlresultaat behalen. Dit is gevolg van de graden-indicatie op die vijlhouder en de stabielere greep.
  2. Dieptesteller-mal: met de dieptesteller-mal kunt u de dieptesteller van uw zaagketting op de juiste hoogte afvijlen. U legt het malletje over de dieptesteller, en vijlt deze vervolgens met de platte vijl af.
  3. Dieptestellersvijl: de dieptestellersvijl is een platte vijl met handvat, welke wordt gebruikt voor het bijwerken van de dieptestellers.
  4. Bladgroefreiniger: met de bladgroefreiniger kunt u de groef van uw zaagblad gemakkelijk schoonmaken. Met de bladgroefreiniger verwijdert u snel achtergebleven zaagsel en olieresten.
  5. Intructieboekje: instructies voor het vijlen van uw zaagketting.

Diameter vijl

De diameter die u voor uw zaagketting nodig heeft is afhankelijk van het soort ketting. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van de verschillende kettingtypes en bijbehorende vijldiameters. Ook vindt u op de productpagina van elke ketting de vijldiameter. De 5.2mm vijlset is helaas niet leverbaar van Oregon, maar wel van Stihl.

Diameter Type ketting(en)
4.0mm 1.1-1.3mm, 3/8"P
4.5mm 1.1mm 3/8" (Oregon)
5.2mm 1.6mm 3/8" (Stihl kettingen)
5.5mm 1.5-1.6mm 3/8" (andere merken) en 1.6mm .404 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x